Search This Blog

Loading...

dari kilang PING BUSUK

Friday, 22 June 2012

HEBAT - STOKIN YANG MAMPU BANTU ANDA SIHAT

VKEN Ulimate Energy Socks menjadikan anda lebih sihat dan bertenaga.Keberkesanannya telah terbukti membantu ramai pesakit darah tinggi,kencing manis,stroke,migraine,gaut,kebas-kebas kaki dan sakit-sakit sendi.. Teknik jahitan yang unik memberikan keselesaan umpama berkaki ayam di atas permaidani lembut .Berfungsi merawat serta membantu peredaran darah lebih lancar dan oksigen dalam darah yang cukup memberikan anda kesihatan yang luar biasa.Keberkesanannya telah terbukti membantu ramai pesakit darah tinggi,kencing manis,stroke,migraine,gaut,kebas-kebas kaki dan sakit-sakit sendi.. Anda dapat rasa perubahan dalam masa 15-30 minit.Terbukti berkesan .Anda selalu keletihan, tidak bermaya setelah seharian bekerja.ATAUanda pesakit migrain/kencing manis/darah tinggi/gout/strok/lenguh2 anda tidak perlu risau KERANA anda boleh cuba produk yang semakin laris di pasaran MALAYSIA, INDONESIA, dan BRUNEI.

MAKLUMAT LANJUT CLICK DI BAWAH

STOKIN VKEN AJAIB


Stokin ni adalah produk teknologi dari jepun,teknologi nano.Di buat di Taiwan..Di dalam stokin mengandungi 3 bahan iaitu Laha gunung berapi, titanium dan arang batu putih.. Fungsi 3 bahan ini adalah

1)Laha gunung berapi = mencairkan darah pekat, membakar kolestrol dalam darah dan sisa makanan yg tidak dihadamkan bertahun lamanya didalam darah dalam masa yg sama memberi oksigen dalam darah..

2) Titanium= mengaktifkan sel-sel lemah dalam badan disebabkan radiasi yg tidak patut ada dalam badan contoh radiasi telefon . Dengan ada nya titanium ini memberi tenaga kepada pesakit

3) Arang batu putih= sebagai ejen anti-pereputan dan menyah bau kaki (fungsi sama seperti dutox yg tmpal di telapak kaki)

Gabungan ketiga-tiga elemen atau bahan ni didalam stokin vken membolehkan peredaran darah lebih lancar dan darah mempunyai oksigen yang cukup.

Antara penyakit Yang Dapat Diatasi Oleh Stokin VKEN

TEKANAN DARAH TINGGI ~GAUT~KENCING MANIS~ASMA~SERING

PENAT~MUDAH MENGANTUK~KOLESTROL~STROK~SERING KEBAS-

KEBAS~TEKANAN JANTUNG~KENCING TAK LAWAS~KURANG

BERTENAGA~SAKIT SENDI~SERING KEBAS-KEBAS


Ketahanan stokin 5-7 tahun.Dari segi jangka hayat.Satu masa nanti stokin akan reput dgn sendri dan ini menujukkan life time dah habis.Boleh di tanam didalam pasu bunga dijadikan sebagai baja.
Boleh dicuci dgn mesin basuh dan boleh dijemur dibawah pancaran matahari.

Kita amat mengalakkan supaya stokin ni dijemur dibawah sinaran matahari pagi antara jam 8-12 tghri.Stokin akan menyerap vitamin E pada matahari dan amat baik untk badan kita.
ber IKLAN PERCUMA DI 
 www.jomlahiklan.com

No comments:

Post a Comment

IKLAN PREMIUM

Sponsor Sponsor Sponsor Sponsor

IKLAN PREMIUM (RM 10 SEBULAN)

Sponsor Sponsor Sponsor

90 days Iklan Percuma Malaysia - Jomlah Iklan.com » Ads

jom Beli Shopping Online

ammar zahraa - pengalaman | petua | tip | berita | perniagaan | kehidupan

Blogger Wordpress Gadgets